Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Την Πέμπτη όλοι δίπλα στον Ιστορικό!

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την νέα χρονιά, θα είναι αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιστορικός μας θέλει όλους δίπλα του, προκειμέ...

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την νέα χρονιά, θα είναι αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιστορικός μας θέλει όλους δίπλα του, προκειμένου και το καλύτερο ποδαρικό να γίνει, αλλά και να συνεχιστεί η πορεία που θα μας οδηγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Η συγκυρία του πρωταθλήματος με τις αναβολές της πρώτης και της δεύτερης αγωνιστικής, μας θέλει μέσα σε λίγες ημέρες να αντιμετωπίζουμε αντιπάλους που έχουν τους ίδιους ουσιαστικά στόχους με αυτούς.

Τέτοιος αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο θα αγωνιστούμε δύο φορές μέσα σε 15 ημέρες, αλλά και η Ξάνθη, την οποία θα φιλοξενήσουμε στην έδρα μας. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί και κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια, πόσο μάλλον αυτούς με τους οποίους «μονομαχεί» για την επίτευξη του στόχου της.

Αύριο, Πέμπτη, στις 15:00 το γήπεδό μας πρέπει να γίνει κάστρο που θα φέρει και την πρώτη νίκη της νέας χρονιάς. Η υποστήριξη προς τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, πρέπει να είναι τέτοια, που θα τους σπρώξει στη νίκη και στο τέλος του ματς όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτησή της.

Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει και οι εξέδρες να είναι γεμάτες και να δείξουν σε όλους πως από τη «Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανείς». Η διοίκηση έχει φροντίσει να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η είσοδος στο γήπεδο να είναι εφικτή σε όλο τον κόσμο. Πουθενά αλλού στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα απλό εισιτήριο στο κέντρο του σταδίου δεν κοστίζει 10 ευρώ, όπως γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Πρέπει λοιπόν και εμείς από την πλευρά μας, να δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε όλες αυτές τις προσπάθειες. Πρέπει όμως κυρίως να δείξουμε πως στεκόμαστε δίπλα στον Ιστορικό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Την Πέμπτη λοιπόν, παίζουμε κι εμείς «την μπάλα που ξέρουμε» μαζί με την ομάδα και βοηθάμε με τον τρόπο μας τον Πανιώνιο να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου.

Την Πέμπτη όλοι γήπεδο, όλοι δίπλα στον Ιστορικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια