Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με έντονους ρυθμούς η προπώληση

Ενημέρωση για την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι αναφ...

Ενημέρωση για την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι αναφέρουν πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στις διάθεση των εισιτηρίων και προτρέπει τους φιλάθλους του Ιστορικού να τα προμηθευτούν άμεσα, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια.

Η σχετική ενημέρωση:

"Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων, ξεκίνησε η προπώληση για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο κόσμος του Ιστορικού, έδειξε με το «καλημέρα» την διάθεσή του να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών για την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως και τις 20:00 ενώ το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00. Λόγω της αυξημένης ζήτησης και προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εφιστά την προσοχή των φιλάθλων για τον αγώνα του Σαββάτου, προκειμένου να προστατευτεί η έδρα μας. Στηρίζουμε την ομάδα μας και αποτρέπουμε τον οποιονδήποτε που τυχόν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στο «σπίτι» μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια