Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και άλλη εκτός έδρας νίκη....

...για τον Ιστορικό, η δεύτερη στη σειρά και ευχής έργο θαταν να τριτώσει την προσεχή Τετάρτη στα Γιάννενα. Δε θα είναι εύκολο, δεν είναι...

...για τον Ιστορικό, η δεύτερη στη σειρά και ευχής έργο θαταν να τριτώσει την προσεχή Τετάρτη στα Γιάννενα. Δε θα είναι εύκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο!

Η εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου κ μάλιστα χωρίς τον Καρίμ έχει ιδιαίτερη αξία διότι συνοδεύτηκε και από ωραίο ποδόσφαιρο, ιδίως όταν οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές επιτίθονταν. Βέβαια και πάλι έχασαν πολλές ευκαιρίες σε σημείο που αν είναι μια ομάδα που αδικείται από το σκορ, αυτός είναι ο Πανιώνιος. Όμως όταν δημιουργούνται ευκαιρίες, δε μπορεί, κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ, ανεξάρτητα αν δεν οδηγούν σ’ όλες τις περιπτώσεις στη νίκη. Το χειρότερο για μια ομάδα είναι να μη δημιουργεί καν ευκαιρίες!

Στον αγώνα του Περιστερίου o Μπεν πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του με τον Πανιώνιο, πολλές φορές ξεδίπλωσε το ταλέντο του, ήταν πιο αγωνιστικός από τις άλλες φορές παρότι και σήμερα έχασε ευκαιρίες. Όμως παρά ταύτα εκτός από καλή απόδοση ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ιστορικού με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Νομίζω ότι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και είναι σίγουρο ότι μπορεί και ακόμη καλύτερα! Επίσης αποδείχτηκε ότι ο Μασούντ όταν παίζει γρήγορα και απλά καθίσταται ένας εξαίρετος δημιουργός. Αντιθέτως τα χαλάει όταν ταλαιπωρεί τη μπάλα και όταν εκνευρίζεται!

Το παιχνίδι παρά τη νίκη είχε και δύο αρνητικά σημεία. Το πρώτο είναι ο τραυματισμός του Ενγκόγκ και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε βασικός! Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, μάλλον δεν είναι, ώστε να επιστρέψει άμεσα. Το δεύτερο ήταν τα σημεία πανικού που εμφάνιζε η άμυνα όταν πιεζόταν από τον Ατρόμητο παρότι ο τελευταίος δεν άσκησε τρομερή πίεση ούτε είχε και ευκαιρίες. Η άμυνα σε κάποιες περιπτώσεις έδιωχνε απρόσεκτα και επικίνδυνα. Είναι ένα σημείο που πρέπει να προσεχτεί. Η αμυντική γραμμή για να είναι απροσπέλαστη πρέπει ν’ αποτελείται από ποδοσφαιριστές που εκτός από ικανότητες πρέπει να διαθέτουν και ψυχραιμία.

Ο δεύτερος γύρος αναμένεται δυσκολότερος, επειδή όλες οι ομάδες προσπαθούν να ισχυροποιηθούν κάνοντας διάφορες προσθήκες. Ήδη και ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον ερχομό των νέων του ποδοσφαιριστών του κ ενδεχομένως το προσεχές διάστημα ν’ανακοινωθεί/ουν κ άλλος/οι. Ελπίζουμε να βοηθήσουν, ώστε ο Πανιώνιος να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους του.

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια