Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόντρα σε όλους...

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο μπασκετικός Πανιώνιο κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου. Όταν λέμε τεράστια δεν το εννοούμε μόνο επειδή ήρθ...

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο μπασκετικός Πανιώνιο κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου.

Όταν λέμε τεράστια δεν το εννοούμε μόνο επειδή ήρθε κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε.

Η ομάδα του Οικονόμου δεν βρέθηκε στην καλύτερη της μέρα, όμως εκτός από τον δυνατό του αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει και το διαιτητικό τρίο! Μαγκλογιάννης, Τσαρούχα και Θεοδωρόπουλος προσπάθησαν να πάρουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή από τους αθλητές και με τα αυστηρότατα έως ανύπαρκτα σφυρίγματα κατά του Πανιωνίου κατάφεραν να προκαλέσουν εκνευρισμό σε παίκτες και φιλάθλους.

Το σφύριγμα της Τσαρούχα υπέρ του Φάρου, στο 1:35 πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κυανέρυθρους, την στιγμή δηλαδή που ο Πανιώνιος είχε επιστρέψει από το -6 και ήταν μπροστά στο σκορ.

Φυσικά η μεμονωμένη κίνηση ενός "ανόητου" οπαδού να πετάξει το ποτήρι με καφέ στο παρκέ μόνο απαράδεκτη είναι και μάλιστα κόστισε σημαντικά τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους του Ιστορικού. Είναι πραγματικά κρίμα να έχεις πληρώσει το διαρκείας σου ή το εισιτήριο σου και να σου στερεί κάποιος το δικαίωμα να παρακολουθήσεις την ομάδα σου. Όπως επίσης κρίμα είναι για τους παίκτες του συλλόγου να χάνουν την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων τους στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Δεν θα κρίνουμε αν ήταν αυστηρή ή όχι η απόφαση των διαιτητών να εκκενώσουν το γήπεδο, όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι διαιτητές όχι μόνο δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, αλλά κατάφεραν ένα παιχνίδι-ντέρμπι, που είχε καλό ρυθμό, να το καταστρέψουν...

Το (αγωνιστικό) συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι η ομάδα του Οικονόμου κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφερε να δείξει σε ένα ακόμη παιχνίδι χαρακτήρα και να πάρει μία πολύτιμη νίκη για τον μεγάλο στόχο της ανόδου!

ΥΓ: Πρέπει εμείς πάνω απ' όλα να προστατεύουμε την έδρα μας. Φάνηκε και στο ματς με τον Φάρο πως το "απόλυτο" των νικών δεν αρέσει σε κάποιους και θα κάνουν ότι μπορούν να το κόψουν. Μην τους δίνουμε και εμείς την αφορμή για να εξαντλήσουν όλη τους την αυστηρότητα πάνω μας!

Ο κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια