Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eνημέρωθηκε για τα επεισόδια ο Βασιλειάδης

Θέση για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι γυναικείου μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, πήρε ο υφ...

Θέση για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι γυναικείου μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, πήρε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Αναλυτικά η δήλωση Βασιλειάδη

«Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ των γυναικών και μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται. Ο κ. Βασιλειάδης θα ζητήσει τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση».

Να σημειώσουμε εμείς κύριε Βασιλειάδη ότι δεν μπορεί ΑΚΟΜΑ να μένουν ατιμώρητοι χούλιγκανς που τους ξέρετε πως λυμαίνονται έτσι τον αθλητισμό με μαύρες κουκούλες και μαχαίρια, να μπαίνουν με ντου μέσα σε ένα γήπεδο μόνο και μόνο να κάνουν φασαρίες που τους βάζουν οι “εργοδότες τους” να τα σπάνε να ανοίγουν κεφάλια σε μικρά παιδιά και η αστυνομία να κάθεται να τους κοιτά και εκτός των άλλων μετά να χτυπά με γκλόπ και δακρυγόνα οπαδούς και φιλάθλους του Πανιώνιου να σημειώσουμε ότι μέσα στο γήπεδο υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά που πήγαν να δουν τις κόρες τους και τις αδερφές τους να παίζουν μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια