Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Συζητάμε με ΠΑΟΚ για Καρίμ, τον θέλουν κι άλλοι»

Στο θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ και από άλλες ομάδες, αλλά και στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημ...

Στο θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ και από άλλες ομάδες, αλλά και στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών της κυανέρυθρης ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Metropolis".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ανσαριφάρντ: «Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε αναλυτικότερα. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι κάτι σίγουρο. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και με τον παίκτη, τους μάνατζέρ του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης».

Για τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αριθμούς. Κατ’ αρχάς δεν έχουμε μπει ακόμη σε τέτοια διαδικασία».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για τον παίκτη: «Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Και από Ελλάδα και από εξωτερικό. Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ονόματα. Από τα τόσα ονόματα, σε ένα θα καταλήξει».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Εξάλλου, όλες οι ομάδες ανήκουμε σε έναν όμιλο, τη Super League, και όλες οι ομάδες πρέπει να συνεργαζόμαστε».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Θα είναι πιο ανταγωνιστικό, ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα. Με το κλείσιμο του α’ γύρου, η κάθε ομάδα θα μετρήσει τα κουκιά της και μετά θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία: «Νομίζω πως έχει βελτιωθεί. Είναι βέβαια κάποια παιδιά που έρχονται τώρα από τη Β’ Εθνική και θέλει προσοχή. Παρ’ ότι εμείς στον Πανιώνιο δεν έχουμε καλές διαιτησίες, πιστεύω ότι θα διορθωθεί».

Για τις σκέψεις Βασιλειάδη περί ξένων διαιτητών: «Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό. Θα γυρίσουμε σε εποχές που φέρναμε ξένους βασιλιάδες να μας κυβερνήσουν. Δεν ξέρω αν είναι αναγκαίο, σίγουρα όμως δεν είναι ωραίο».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης
Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

Δεν υπάρχουν σχόλια