Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Έβγαλαν αντίδραση οι παίκτες»

Ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, μετά την ήττα του Κυπέλλου, έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής του Ιστορικ...

Ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, μετά την ήττα του Κυπέλλου, έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο προπονητής του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Πανιώνιος δίκαια έφτασε στην επικράτηση, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση, απάντησε πως πάντα υπάρχει πίεση σε μία ομάδα είτε είσαι προπονητής είτε είσαι παίκτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Περάσαμε δύσκολα αυτές τις μέρες μετά το Κύπελο και περιμένα πως και πως αυτό το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δίκαια νομίζω κερδίσαμε μία ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει υπομονή στο παιχνίδι της η Κέρκυρα και είναι δύσκολο να της σπάσεις την άμυνα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 1-0. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την αντίδραση που έδειξαν στο παιχνίδι. Αυτό θέλαμε και μπράβο τους"

Για το αν υπάρχει πίεση: "Πίεση πάντα υπάρχει, από την στιγμή που έχουμε διαλέξει να είμαστε σε αυτό το επάγγελμα. Είτε είσαι παίκτης είτε προπονητής υπάρχει πίεση, σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα, όχι από τις εμφανίσεις. Ξέρω καλά την θέση μου εγώ, κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, με ενδιαφέρει η ομάδα και να δουλεύουμε σωστά. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικό μου θέμα, είναι στην διοίκηση".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια