Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το «διπλό» στη Λιβαδειά!

Να... αποδράσει με το "διπλό" από την Λιβαδειά θα προσπαθήσει σήμερα (18/12) ο Ιστορικός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λ...

Να... αποδράσει με το "διπλό" από την Λιβαδειά θα προσπαθήσει σήμερα (18/12) ο Ιστορικός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (17:15).

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προέρχεται από τη νίκη επί της Κέρκυρας και θα επιδιώξει να φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ολαϊτάν που "κόπηκε" από την αποστολή και του ανέτοιμου Αντωνιάδη.

Η αποστολή των «κυανέρυθρων» είναι η εξής: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας, αυτό αναμένεται να αποτελείται από τους: Γιαννιώτη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Βλάχο, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Μασούντ, Μπεν, Φούντα και Καρίμ.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Λιβαδειάς αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών" οι φίλαθλοι του Ιστορικού, για να στηρίξουν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια