Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσκεψη των Κορασίδων στην «Ηλιαχτίδα»

Αντιπροσωπεία του τμήματος Κορασίδων Β' βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. μαζί με την προπονήτρια Μαρία Παπαδάκη και γονείς των αθλητριών, ε...

Αντιπροσωπεία του τμήματος Κορασίδων Β' βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. μαζί με την προπονήτρια Μαρία Παπαδάκη και γονείς των αθλητριών, επισκέφτηκε το κέντρο υποδοχής αρρώστου παιδιού και οικογενειών ''Ηλιαχτίδα'' που εδρεύει στην πλατεία Ν.Σμύρνης.

Η πρόεδρος του κέντρου κ.Ντόρα Κασιμέρη μέσα σε κλίμα συγκίνησης υποδέχτηκε θερμά τις κυανέρυθρες, ενημέρωσε για το έργο του κέντρου, τα προβλήματα και όλοι μαζί έδωσαν ευχές από κοντά στα παιδιά της Ηλιαχτίδας.

Πέρα από τις θερμές ευχές και τα πιο ζεστά χαμόγελα, οι αθλήτριες του Πανιωνίου παρέδωσαν στην κ.Κασιμέρη σακούλες με τρόφιμα και λίγα χρήματα που οι ίδιες συγκεντρώσανε, για τις πολλές ανάγκες του κέντρου εκ μέρους όλου του τμήματος και του Πανιωνίου.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε σε προσεχή αγώνα του τμήματος όπου θα προσκληθούν όλα τα παιδιά της ''Ηλιαχτίδας'' για να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια