Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολη νίκη - Άξιος Τασουλής!

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα. Δύσκολη επειδή ο ΑΟ Κέρκυρα φέτος είναι συγκρότημα που δύσ...

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Δύσκολη επειδή ο ΑΟ Κέρκυρα φέτος είναι συγκρότημα που δύσκολα δέχεται γκολ όπως άλλωστε απέδειξε στους δύο προηγούμενους αγώνες με Οσφπ εκτός έδρας, που απέσπασε λευκή ισοπαλία και στον αμέσως επόμενο με Αεκ εντός έδρας, που ήρθε ισόπαλη με 1-1.

Δύσκολη επίσης επειδή ο Πανιώνιος προερχόταν από μια ντροπιαστική ήττα για το κύπελλο, που θα τον οδηγήσει κατά πάσα βεβαιότητα σε οδυνηρό αποκλεισμό από ένα θεσμό τον οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές στο παρελθόν και έχει κάνει πολλές καλές πορείες.

Δύσκολη τέλος επειδή έπρεπε να ξεπεράσει τον εκνευρισμό και το άγχος ποδοσφαιριστών και προπονητή, τα οποία ήταν έκδηλα, επειδή ήθελαν ν’ αποδείξουν ότι ο Πανιώνιος μπορεί περισσότερα και το αποτέλεσμα του κυπέλλου ήταν μια θλιβερή παρένθεση.

Πάντως στον αγώνα με την Κέρκυρα επανεμφανίστηκαν συμπτώματα άλλων αγώνων και κυρίως το φαινόμενο της απώλειας σημαντικών ευκαιριών, που δεν επιτρέπουν ο Πανιώνιος να κλειδώσει το ματς από νωρίς! Και στο σημερινό αγώνα προς το τέλος οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού αγχώθηκαν επικίνδυνα και έδωσαν τη δυνατότητα στην Κέρκυρα ν’ αποσπάσει βαθμό! Όμως αυτή τη φορά δεν επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου προς τέρψη όλων των φίλων του Ιστορικού.

Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στο σκόρερ Τασουλή για πολλούς λόγους. Επειδή το δικό του γκολ ήταν το νικητήριο, επειδή ήταν το πρώτο του στην κατηγορία, επειδή και άλλες φορές είχε απειλήσει για να χρηστεί σκόρερ χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι, επειδή επιπλέον είχε καλή απόδοση και τέλος, επειδή, όλα τα παραπάνω θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί, ν’ ανακτήσει τη φόρμα του και γιατί όχι να ξανακληθεί στην εθνική!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια