Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένα σημαντικό και δύσκολο αγωνιστικό διήμερο

Ένα διήμερο που κρίνονται πολλά για τις ομάδες μας, Τα περισσότερα πρωταθλήματα σταματάνε για τις γιορτές μετά από αυτά τα ματς και για ...

Ένα διήμερο που κρίνονται πολλά για τις ομάδες μας, Τα περισσότερα πρωταθλήματα σταματάνε για τις γιορτές μετά από αυτά τα ματς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα οι αγώνες του Σαβ/κου είναι οριακοί, ίσως σημαδέψουν και το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το πόλο πάει στην Πάτρα (Σάββατο 19.00, αν τελικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πισίνα της Πάτρας που είχε κάποια προβλήματα μέχρι σήμερα). Αν κερδίσει θα έχει κάνει μεγάλο άλμα για την παραμονή στην Α1. Ακόμα και μια ισοπαλία θα βοηθήσει.
 Οι ομάδες που ΠΡΕΠΕΙ να βάλουμε από κάτω είναι η Πάτρα και το Καλαμάκι (κερδίσαμε δύσκολα το Καλαμάκι 6-5 σε προηγούμενο αγώνα). Οπότε κάθε απώλεια στους τέσσερις αγώνες με αυτούς είναι μαχαιριά και κάθε νίκη μας ανεβάζει ένα τεράστιο βήμα μακριά από τον υποβιβασμό. (Πανιώνιος θέση 9η με 3 βαθμούς - Πάτρα θέση 11η με 1 βαθμό)

Το ανδρικό βόλεϊ, παίζει τα ρέστα του την Κυριακή (21.30) στο Αρτάκης με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Στον τέταρτο αγώνα μας στην Α2 αγνοούμε τη νίκη, έχουμε 1 βαθμό και είμαστε μια θέση πριν τη τελευταία.
Ο Ιωνικός είναι ομάδα που έχει ένα βαθμό περισσότερο και θα παλέψει μαζί με μας και τις Κω, Μυτιλήνη για την παραμονή. Όπως και για το πόλο κάθε απώλεια με συνδιεκδικητές μετράει διπλά αλλά το ίδιο ισχύει και με την επιτυχία.
Ο αγώνας βολεύει και όσους επιστρέφουν από Λιβαδειά, να σταματήσουν κάνοντας μια στάση πριν κλείσουν τη μέρα τους! (Πανιώνιος 7ος με 1 βαθμό - Ιωνικός 5ος με 2 βαθμούς)

Επίσης, το γυναικείο βόλεϊ παίζει τα ρέστα του (δυστυχώς κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας) το Σάββατο στις 20.30 (Αρτάκης) με αντίπαλο τον Πορφύρα, την καλύτερη ομάδα του ομίλου μας στην Α2.
Αν κερδίσει θα μπορεί να βλέπει με άλλο μάτι το θέμα άνοδο στην Α1. Αλλιώς (μετά την ήττα από Ηλυσιακό και την απώλεια βαθμών με Αγ. Παρασκευή) θα είναι πλέον δύσκολο να προλάβει στη συνέχεια να ρεφάρει. (Πανιώνιος 3ος με 23 βαθμούς - Πορφύρας 1ος με 27 βαθμούς)

Το χάντμπολ μετά τις δύο ήττες στην Κυψέλη (το εντός μας γήπεδο για φέτος) έχει μια ακόμα ευκαιρία να σπάσει το κακό. Παίζει με τον Αλκυών Δρεπάνου, το Σάββατο στις 21.00. Πρέπει να κερδίσει για να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία (να φτάσει τον αντίπαλό του που βρίσκεται ακριβώς από πάνω αυτή τη στιγμή) και να αποφύγει τις κακές σκέψεις που μπορεί να επέλθουν με τρίτη ήττα σε τέταρτο αγώνα. (Πανιώνιος 4ος με 2 βαθμούς, Αλκυών 3ος με 4 βαθμούς)

Το γυναικείο μπάσκετ, πάει το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη, να αντιμετωπίσει τον Άρη, στο Αλεξλανδρειο, σε αγώνα νοκ άουτ για το κύπελλο. Είναι η τελευταία ομάδα που περιμένουμε μια διάκριση για το κύπελλο αφού οι αποκλεισμοί σε αυτόν το θεσμό ήρθαν φέτος νωρίς για όλους (ποδόσφαιρο, ανδρικό μπάσκετ, βόλεϊ κλπ).
Ακόμα μας πονάει η ήττα στον πόντο εκεί για το πρωτάθλημα αλλά και όλες οι υπόλοιπες (ήττες) που έχουν γίνει φέτος στα εκτός έδρας μας (όλες στον πόντο).
Είναι μια ευκαιρία για το πρώτο διπλό, που θα φέρει και πρόκριση στο final four!

Το ανδρικό μπάσκετ πάει για το 11/11 εκτός με τον Αμύντα, το Σάββατο στις 17.00 (στον Υμηττό) και το ποδόσφαιρό πρέπει να πάει για το διπλό στη καταραμένη Λιβαδειά (Κυριακή 17.15) και να πετάξει από πάνω της οριστικά το στίγμα του πρόωρου αποκλεισμού του κυπέλλου που μας νευρίασε όλους!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια