Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντροπιαστική ήττα, αλλά...

Ντροπιαστική ήττα με 3-0 αυτή που γνώρισε ο Πανιώνιος για το κύπελλο από τον Κισσαμιακό... Ήττα σ’ ένα θεσμό που ο Πανιώνιος έχει κατ...

Ντροπιαστική ήττα με 3-0 αυτή που γνώρισε ο Πανιώνιος για το κύπελλο από τον Κισσαμιακό...

Ήττα σ’ ένα θεσμό που ο Πανιώνιος έχει κατακτήσει, η οποία κατά πάσα βεβαιότητα οδηγεί στον αποκλεισμό!

Απ’ εδώ και πέρα τα πράγματα θέλουν προσοχή και σωστή διαχείριση! Επίσης χρειάζεται ψυχραιμία!

Οι καλές ομάδες με δομή και συνοχή στις τάξεις τους αποδεικνύονται και από το πώς ξεπερνούν τις κρίσεις και τα ατυχή αποτελέσματα. Και ο ΠΑΟ έχασε την προηγούμενη βδομάδα για τον ίδιο θεσμό από τον ΟΦΗ που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, ο οποίος με τη σειρά του έχασε από τα Τρίκαλα και την αμέσως επόμενη αγωνιστική κέρδισε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Και υπάρχουν πολλά ακόμη τέτοια παραδείγματα ή και ακόμη πιο τρανταχτά! Πάντως αυτή η ήττα καλό είναι να προβληματίσει, να ταρακουνήσει και να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους!

Απ’ εδω και πέρα χρειάζεται προσοχή αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με την Κέρκυρα. Προσοχή και προσπάθεια μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, προκειμένου να διασφαλιστεί η νίκη! Ο Πανιώνιος έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης στο πρωτάθλημα παρά στο κύπελλο. Και τούτο διότι το πρώτο έχει περισσότερους αγώνες, έχει δηλ. ο Ιστορικός περισσότερες ευκαιρίες στη διάθεσή του να διορθώνει τα λάθη του και σταδιακά να σταθεροποιεί την απόδοσή του. Αρκεί βέβαια να τις εκμεταλλευτεί!

Πάνος Κατσούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια