Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλλο Καρίμ, άλλο Μασούντ...

Διαβάζουμε και ξανά διαβάζουμε ότι ο Μασούντ είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Αλήθεια, πως θα αποκτήσει η ομάδα του Αλαφούζου τον Ιρα...

Διαβάζουμε και ξανά διαβάζουμε ότι ο Μασούντ είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Αλήθεια, πως θα αποκτήσει η ομάδα του Αλαφούζου τον Ιρανό μέσο (;) από την στιγμή που ακόμη χρωστάει χρήματα από την μεταγραφή του Μπουμάλ, η οποία είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2015!

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως κάνει... γκελ σε σάιτ και εφημερίδες και γι΄αυτό τα άρθρα με τις υποτιθέμενες επαφές άλλων ομάδων με τον Ιστορικό για την πώληση διάφορων παικτών.

Σίγουρα, το θέμα "Καρίμ" υφίσταται και είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για την απόκτηση του, από την στιγμή κιόλας που το ερχόμενο Καλοκαίρι ολοκληρώνεταιτο συμβόλαιο του με τον Ιστορικό.

Όμως η "υπόθεση" Μασούντ διαφέρει πολύ. Ο παίκτης βρίσκεται σχεδόν 6 μήνες στον Πανιώνιο και δεν νομίζω να αποτελεί προτεραιότητα των ανθρώπων του συλλόγου να τον πουλήσουν.

Όπως και να έχει τα "ραντεβού" που αναφέρουν δημοσιεύματα ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟ δεν έγινε ποτέ.

Ναι, οk, ο ΠΑΟ μπορεί να θέλει τον Μασούντ και τον κάθε Μασούντ, με "ψύχουλα" όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει ο Πανιώνιος κι άλλον σημαντικό παίκτη του (σ.σ. εκτός από τον Καρίμ) στην περίοδο του Ιανουαρίου!

Όποιος θέλει τον Ιρανό ή άλλον παίκτη τώρα ας βάλει πρώτα καλά το χέρι στην τσέπη και μετά το συζητάμε...

Αυτά από μένα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους αδέρφια!

Ο Κυανέρυθρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια