Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα να δείξει τα... νύχια του!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε... Ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο Κλειστό της Αρτάκης σήμερα (12/11, 17:00) για το ντέρμπι κορυφής τη...

Η μεγάλη στιγμή έφτασε...

Ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο Κλειστό της Αρτάκης σήμερα (12/11, 17:00) για το ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής της Α2.

Μια «μονομαχία» από τα παλιά, η οποία αποκτά διαφορετική σημασία πλέον, καθώς γίνεται ανάμεσα στους διεκδικητές της ανόδου για την Α1 και στην οποία οι «κυανέρυθροι» επιβάλλεται να δείξουν από την πρώτη κιόλας στιγμής ποιος είναι το... αφεντικό!

Η πίεση σαφώς μεγάλη, καθώς οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου πρέπει να αφήσουν πίσω μια και καλή τα καλά κι εύκολα αποτελέσματα που είχαν μέχρι στιγμής, καθώς το παιχνίδι είναι από τα λεγόμενα «do or die».

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως μιλάμε για δύο ομάδες που είναι μέχρι τώρα αήττητες, αφού έχουν κάνει το «5 στα 5» και σήμερα είναι η μέρα που κάποια θα αφήσει -ίσως προσωρινά- την κορυφή.

Ο «Ιστορικός» φυσικά θα έχει «όπλο» του τον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο -πόσω μάλλον τώρα που υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο- και με τη στήριξή του θα κοιτάξει να κάνει τα δύσκολα, εύκολα.

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα δύο τελευταία δύσκολα παιχνίδια που έχει δώσει, ένα με Δούκα κι ένα με Εθνικό, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αρχικά, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που γύρευε στο τέλος.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουν οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι δούλεψαν όλη την εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι γι' αυτό τον αγώνα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και ποιος έχει την καλύτερη ποιότητα, και ίσως και διάρκεια στο απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα.

Όλoι στην «Πλατεία» γνωρίζουν τη σημασία που έχει η σημερινή αναμέτρηση, πόσω μάλλον οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ.

Συνεπώς, όλοι οι δρόμοι σήμερα στις 17:00 οδηγούν στο Κλειστό της Αρτάκης, με τον κόσμο να δίνει το βροντερό «παρών» και το σύνθημα για την νίκη απέναντι στον Ηρακλή.

Υ.Γ.: Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στην Α1 το 2011. Μία στις 9 Ιανουαρίου και μία στις 13 Απριλίου. Τότε, και τις δύο φορές νικητής ήταν ο Πανιώνιος, με σκορ 94-76 και 52-59, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια