Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα για νίκη!

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (06/11,17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέ...

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (06/11,17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από το ανεπιτυχές εκτός έδρας αποτέλεσμα με την Λάρισα και άπαντες επιθυμούν να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του. Πιο συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Γκιοατά, Ολαϊτάν και ο τιμωρημένος Φούντας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεσή του Σέρβου.

Στα της ενδεκάδας τώρα, ο Μασούρας αναμένεται να πάρει θέση στα εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πιο αναλυτικά το πιθανότερο βασικό σχήμα της ομάδας θα απαρτίζεται από τους: Γιαννιώτη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Βλάχο, Αντωνιάδη (Τασουλή), Σιώπη, Κόρμπο, Μασούρα, Μπεν, Μασούντ, Καρίμ.

Η κυανέρυθρη αποστολή είναι η εξής: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Ανσαριφάρντ, Θεοδωρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια