Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η... εθνική εμπειρία του Σιώπη (photos)

Ιδιαίτερα έντονα έζησε την πρώτη του εμπειρία με την Εθνική ομάδα ο Μανώλης Σιώπης. Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την κλήση τ...

Ιδιαίτερα έντονα έζησε την πρώτη του εμπειρία με την Εθνική ομάδα ο Μανώλης Σιώπης.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν πανευτυχής.

Ο Σιώπης, ο οποίος από πέρυσι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στον Ιστορικό και αποτελεί ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του πρωταθλήματος, περίμενε πως και πως την στιγμή που θα φορέσει την "γαλανόλευκη" φανέλα.

Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι που δεν το έκρυβε ποτέ, καθώς αν τον ρωτούσες ποιος ήταν ο προσωπικός του στόχος, η πρώτη του απάντηση ήταν "...να βρεθώ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας".

Ο Σκίμπε, λοιπόν, κάλεσε τον 22χρονο άσο του Πανιωνίου και μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ματς με την Βοσνία, όμως έζησε ιδιαίτερα την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής τόσο στις προπονήσεις, όσο φυσικά και στον αγώνα. Ένας αγώνας που "έσπασε καρδιές", καθώς το γκολ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην Ελλάδα (1-1).

panionianea.gr με τον Γιώργο Καρμίρη βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και φυσικά έβγαλαν την απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Μανώλη Σιώπη. Ο ποδοσφαιριστής γεμάτος καμάρι, στην συνομιλία που είχαμε μαζί του, μας εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την κλήση του στην Εθνική: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία τρομερή εμπειρία για εμένα αυτή η παρουσία μου στην Εθνική ομάδα", μας είπε χαρακτηριστικά.

Nα σημειώσουμε, πως στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκαν και οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, Νίκος Ζαμάνης, ο τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ, Σωτήρης Κοκκώνης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Ο Μανώλης Σιώπης παρέα με την δική μας Κατερίνα του panionianea.gr
ποζάρουν με την "γαλανόλευκη"



Με... καμάρι την φανέλα της Εθνικής ο 22χρονος μέσος
Ο Σιώπης με τον ιδιοκτήτη του panionianea.gr Γιώργο Καρμίρη
H παρουσία της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. 
Φωτογραφία που ανέβασε στα social media o Σωτήρης Κοκκώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια