Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης στα panionianea.gr: «Βγάλαμε πάθος και ψυχή»

O Mανώλης Σιώπης μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και το συμβόλαιο του που ...

O Mανώλης Σιώπης μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο Καλοκαίρι. 

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ του Πανιωνίου ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι από τους κυανέρυθρους διακριθέντες, "γράφοντας" ξανά πολλά χιλιόμετρα στο ενργητικό του.

Το «μηχανάκι» της ομάδας του Μιλόγεβιτς, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στα panionianea.gr (στην μικτή ζώνη) και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο πάθος που έβγαλε ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο και στις συζητήσεις που έχει με την διοίκηση για το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Μανώλη σημαντική νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, Που πιστεύεις ότι κρίθηκε η αναμέτρηση;

«Πιστεύω πως κρίθηκε στο πάθος που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο και την ψυχή που δείξαμε όλα τα παιδιά. Φάνηκε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να νικήσουμε».

-Η ομάδα προερχόταν από το άσχημο αποτέλεσμα στη Λάρισα. Ποσό σημαντική ήταν αυτή η νίκη που καταφέρατε να πάρετε;

«Θεωρώ πως ήταν καθοριστική. Όχι για τον λόγο ότι προερχόμασταν από μία ήττα, αλλά γιατί έχουμε να δώσουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, καθώς ακολουθεί δυνατό πρόγραμμα».

-Θεωρείς πως με την ψυχολογία που σας δίνει αυτή η νίκη, θα είστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια;

«Πιστεύω ότι σίγουρα η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί τώρα μπορούμε να δουλέψουμε με καλύτερη ψυχολογία, ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια».

-Τώρα έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής και μετά ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πως περιμένεις αυτό το ματς;

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως δείχνει και η προϊστορία η ομάδα δυσκολεύεται στην έδρα του Ατρομήτου. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πάνω στον επόμενο αντίπαλο μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι».

-Αν και είναι νωρίς ακόμα, μπορούμε να πούμε πως στόχος της ομάδας είναι μία ανάλογη πορεία με την περσινή;

«Εντάξει μετά από την περσινή πορεία η ομάδα πρέπει να θέλει συνεχώς και καλύτερους στόχους. Ελπίζουμε ότι με τη σωστή δουλειά που κάνουμε θα πάμε καλά και θα έχουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι».

-Το δικό σου συμβόλαιο με την ομάδα εκπνέει το ερχόμενο Καλοκαίρι. Γνωρίζουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα σε σένα και στην διοίκηση. Μπορούμε να πούμε σε τι στάδιο βρίσκεται το θέμα;

«Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο με την ομάδα. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».

-Ποια είναι η δική σου πρόθεση;

«Πρόθεση μου είναι το καλύτερο για την ομάδα...».

-Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για την εξαιρετική ατμόσφαιρα των φιλάθλων της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Ο κόσμος μας ήταν φοβερός. Πραγματικά αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη μας. Τους ευχαριστούμ πολύ για την καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια