Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Βασίλης και ο Νταβίντ…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα. Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ στον Βασίλη Πατσατζόγλου να γυρίζει γερός και ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα. Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ στον Βασίλη Πατσατζόγλου να γυρίζει γερός και δυνατός στα γήπεδα. Ηταν πραγματικά μεγάλη ατυχία για το νεαρό αμυντικό να τραυματιστεί σε μια περίοδο που και η ομάδα τον χρειαζόταν και που αυτός συνεχώς βελτιωνόταν. Όμως είναι μαχητής, είναι ένας «πάνθηρας» που δεν θα το βάλει κάτω και θα γυρίσει ακόμα καλύτερος!

*** Ο Βασίλης «φεύγει» και ελπίζουμε να έρθει γρήγορα κοντά μας, ο Νταβίντ Ενγκόγκ μάλλον πρέπει να… έρχεται. Ο Γάλλος επιθετικός δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, αυτόν που είδαμε όταν αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ & την Παρι Σεν Ζερμέν και πλέον μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να τον υπολογίζει κανονικά στα αγωνιστικά του πλάνα. Όπως είναι γνωστό ο Νταβίντ έως τώρα έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια του Ιστορικού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στα περισσότερα όμως ως αλλαγή για λίγα λεπτά. Μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει στο ματς με τη Βέροια. Η μοναδική αναμέτρηση που έπαιξε και στα 90 λεπτά ήταν αυτή με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

*** Ολο αυτό το διάστημα ο Γάλλος επιθετικός δουλεύει σκληρά, δείγμα εξαιρετικής επαγγελματικής συμπεριφοράς, χωρίς βεντετισμούς, ακολούθησε το πρόγραμμα του και πλέον όλα δείχνουν ότι είναι στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας. Προσθέτοντας άλλο ένα «όπλο» στα χέρια του Μιλόγεβιτς.

*** Ας πάμε τώρα στη κωμωδία που λέγεται «αναβολή του πρωταθλήματος». Είναι πραγματικά απορίας άξιο όλοι αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα οι «καινούργιοι» που τοποθετήθηκαν στην ΕΠΟ από την ΦΙΦΑ, δεν καταλαβαίνουν ότι οι αναβολές και οι διακοπές απλά απαξιώνουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Εκτός και αν, όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει διαιτησία 50-50 στα ματς του ΠΟΚ και στα υπόλοιπα ματς… «κλάιν μάιν»!

*** Τη Κυριακή υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό. Φυσικά για μια ακόμη φορά θα γράψω ότι το μόνο που ζητά ο Πανιώνιος είναι 50-50 διαιτησία. Και εμείς θέλουμε οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλα τα άλλα θα έρθουν.

*** Επτά νίκες σε επτά ματς πρωταθλήματος για την ομάδα μπάσκετ. Ε και; Που είναι η απορία; Ξέρετε χαίρομαι που αυτό που έγραψα στην αρχή της χρονιάς έχει γίνει πλέον σλόγκαν στα χείλη όλων των Πανιώνιων. «Δεν μας χωρά η Α2» λέμε….

*** Ήττες για αγόρια και κορίτσια στο βόλεϊ. Ήττα και στο Πόλο ανδρών. Δεν πειράζει συνεχίζουμε. Γίνεται σπουδαία δουλειά σ’ αυτά τα τμήματα (όπως σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη Πανιώνιου…) οπότε τα καλύτερα έρχονται. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε εμείς οι Πανιώνιοι είναι ότι όποτε μπορούμε πρέπει να είμαστε δίπλα εκεί που αγωνίζεται ο Ιστορικός. Εκεί που μια «κυανέρυθρη» φανέλα με την ιωνική ασπίδα στο μέρος της καρδιάς, προσπαθεί, δίνει μάχη. Γιατί Πανιώνιος είμαστε όλοι εμείς…

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια