Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίζεται» ο... παρτενέρ του Οικονόμου!

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ποιον παίκτη θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ τ...

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ποιον παίκτη θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο Ιστορικός την Κυριακή (27/11) υποδέχεται τον ΠΑΟ, σε μία σημαντική αναμέτρηση, με τον Σέρβο τεχνικό να προβληματίζεται για την μία θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Σπύρος Ρισβάνης -ως γνωστών- είναι τιμωρημένος για το εν λόγω ματς, κάτι που σημαίνει πως το βασικό "δίδυμο" με τον Οικονόμου θα αλλάξει.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως και ο Πατσατζόγλου έχει τεθεί νοκ άουτ, ο Μιλόγεβιτς θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή να διαπιστώσει την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Γκιοατά.

Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, όμως του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς βρισκόταν αρκετό καιρό εκτός "δράσης" λόγω τραυματισμού.

Αν φανεί πως τελικά ο νεαρός αμυντικός είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε το πιθανότερο είναι να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟ. Αν, όμως, ο Μιλόγεβιτς κρίνει πως η κατάσταση του Γκιοατά δεν είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε ο Αντωνιάδης αναμένεται να "μετακομίσει" από το αριστερό άκρο της άμυνας για να αγωνιστεί ως στόπερ.

Όπως και να έχει περισσότερα θα φανούν στις τελευταίες προπονήσεις και φυσικά την Κυριακή θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο τις αποφάσεις του Σέρβου προπονητή του Ιστορικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια