Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απρόοπτο με Σιώπη, χάνει τον ΠΑΟ!

Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο Μανώλης Σιώπης από την απσοτολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Την θέση του πήρε ο Π...

Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο Μανώλης Σιώπης από την απσοτολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Την θέση του πήρε ο Πινιώτης.

Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού, που ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή, παρουσίασε την Κυριακή συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Έτσι, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, τον περίμενε ο γιατρός και πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, ο οποίος και διέγνωσε ιογενή γαστρεντερίτιδα με αποστέλεσμα ο παίκτης να μείνει και στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα, παρόμοια συμπτώματα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, είχαν παρουσιάσει και άλλοι παίκτες της ομάδας και ειδικά οι Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Κρητικός.

Πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον παίκτη θα ξεκινήσει δίπλα στον Κόρμπο ο Μιλόγεβιτς. Καθαρό "εξάρι" είναι ο Πινιώτης, όμως στον άξονα μπορούν να αγωνιστούν και οι Σαββίδης, Καθάριος.

Θυμίζουμε, επίσης, πως εκτός έχουν τεθε΄'ι και οι τιμωρημένοι Φούντας, Ρισβάνης.

Μέσα από δυσκολίες λοιπόν θα αγωνιστεί ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΟ, με τους κυανέρυθρους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν να καλούνται να βγάλουν πάθος και αγωνιστικότητα, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια