Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα για... Ενγκόγκ!

Ο Ενγκόγκ ήταν το μεγάλο όνομα που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να γνωρίζουν πως θα χρειαστεί χρόνος γι...

Ο Ενγκόγκ ήταν το μεγάλο όνομα που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να γνωρίζουν πως θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσει ο Γάλλος στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. 

Το περασμένο Καλοκαίρι ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει δικό του τον Νταβίντ Ενγκόγκ. Έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό, έχοντας παίξει -μεταξύ άλλων- σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος έως τώρα έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια του Ιστορικού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σστα περισσότερα όμως ως αλλαγή. Η μοναδική αναμέτρηση που έπαιξε και στα 90 λεπτά ήταν αυτή με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Ο ικανός σέντερ φορ όταν είχε υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο δεν ήταν σε υψηλό στάδιο φυσικής κατάστασης. Τώρα, όμως, δείνχει να έχει ανεβάσει ρυθμούς και να είναι έτοιμος!

Σε όλο αυτό το διάστημα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει δουλέψει πολύ, ακολούθησε το πρόγραμμα του και έκανε την προπόνηση που έπρεπε, ώστε να καταφέρει να βρεθεί στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας.

Ο Ενγκόγκ δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις πως βρίσκει συνεχώς όλο και περισσότερο τα πατήματα του, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Πενελευσινιακό, όπου πέτυχε χατ-τρικ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει ποιότητα (κάτι που φαίνεται και από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί). Ελπίδα, λοιπόν, όλων είναι να δείξει και στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές του δυνατότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια