Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Τούρκοι για Καρίμ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπασάκσεχιρ έχει μπει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. O Iρανός επιθετικός του Πανιωνίου, με τις εμφανίσεις του ...

Στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπασάκσεχιρ έχει μπει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

O Iρανός επιθετικός του Πανιωνίου, με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Ιστορικού, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως και η Μπασάκσεχιρ έχει στραμμένο το βλέμμα της στον παίκτη του Ιστορικού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή και εξετάζεται "ζεστά" και η περίπτωση του Καρίμ.

Μάλιστα, συγκεκριμένο τούρκικο δημοσίευμα τονίζει πως πρόθεση της ομάδας είναι να του καταθέσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Πάντως, όπως ήδη έχουμε γράψει, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Καρίμ και στους ανθρώπους του Πανιωνίου, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μία αρκετά δύσκολη "υπόθεση" για τον Ιστορικό, αλλά πριν ολοκληρωθεί το θέμα δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με βεβαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια