Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναβολή λόγω κακοκαιρίας!

Η μεγάλη κακοκαιρία που επικρατεί στα Χανιά δεν επέτρεψε να διεξαχθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου του Ιστορικού με τον Κισσαμικό. Ο διαιτητή...

Η μεγάλη κακοκαιρία που επικρατεί στα Χανιά δεν επέτρεψε να διεξαχθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου του Ιστορικού με τον Κισσαμικό.

Ο διαιτητής Φουκάκης βγήκε τρεις φορές -ως όφειλε- στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όμως η μπάλα δεν κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι

Μάλιστα, η βροχή δεν σταμάτησε λεπτό να πέφτει με ιδιαίτερη ένταση, ενώ και οι άνεμοι ήταν ισχυροί και πλέον η ΕΠΟ θα κληθεί να ορίσει νέα ημερομηνία για το παιχνίδι.

Την Πέμπτη δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος θα παίξει το Σάββατο (3/12) με τον Πλατανιά και έτσι υπάρχει κώλυμα λόγω 48ωρου. Επομένως, η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να βρει νέα ημερομηνία για να γίνει το ματς.

Να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου ο Πανιώνιος είχε έρθει ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό και ο Κισσαμικός είχε νικήσει 2-0 τον Πανσερραϊκό.

Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 17:15. Βέβαια δεν ξεκίνησε ποτέ...

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Κισσαμικού: «Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φουκάκης μετά τον έλεγχο που έκανε στον αγωνιστικό χώρο ενημέρωσε τις δύο ομάδες για την αναβολή του αγώνα. Την απόφαση για το πότε θα γίνει τελικά το ματς θα πάρει η ΕΠΟ».



Δεν υπάρχουν σχόλια