Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το διαιτητικό... μπάχαλο! (photos)

Με πολλά παράπονα άφησε τους κυανέρυθρους η διαιτησία του Λαμπρόπουλου στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ. Δεν είναι λίγες οι φάσεις, για τ...

Με πολλά παράπονα άφησε τους κυανέρυθρους η διαιτησία του Λαμπρόπουλου στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ.

Δεν είναι λίγες οι φάσεις, για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν στον Πανιώνιο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί υπέπεσαν σε πολλές λάθος υποδείξεις και φυσικά -σχεδόν- όλες ήταν εναντίον του Ιστορικού.

Η μεγαλύτερη, βέβαια, λανθασμένη υπόδειξη άνηκε στον α' βοηθό, Βερρή, ο οποίος στο 13' έκοψε τον Καρίμ δείχνοντας οφσάιντ, με τον Ιρανό να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Καπίνο. Περισσότερα λόγια για την εν λόγω φάση δεν χρειάζονται, απλά δείτε την σχετική φώτο.



Από εκεί και πέρα, οι συνεχώς αντίθετες υποδείξεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου σκορπούσαν τις διαμαρτυρίες σε παίκτες, ανθρώπους και φιλάθλους του Ιστορικού, με τον διαιτητή να αγνοεί και την καθαρή αποβολή που θα έπρεπε να δείξει στον Ρέτσο στο 34'.

Ο αμυντικός του ΟΣΦΠ είχε ήδη κίτρινη κάρτα και παρά την αγκωνιά του στον Φούντα (αυτό το είδε ο Λαμπρόπουλος) δεν είδε -όπως θα έπρεπε- την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή.

Στην φάση του 0-2 τώρα, στο 64', στο σημείο δηλαδή που ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Μάριος Λαμπρόπουλος έστησε το κυανέρυθρο τείχος λίγο μπροστά από τον Γιαννιώτη!!! Μάλιστα, όλοι είχαν καταλάβει πως το τείχος ήταν πάρα πολύ πίσω, με τον Καρίμ χαρακτηριστικά να παίρνει την μπάλα μετρώντας τα βήματα που θα έπρεπε να βρίσκεται η σωστή απόσταση. Βέβαια ο διαιτητής δεν νοιάστηκε ιδιαίτερα, τοποθετώντας το τείχος περίπου δύο μέτρα από το σωστό σημείο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία


Φυσικά δεν είναι μόνο αυτές οι φάσεις που το τρίο των διαιτητών τα έκανε... μπάχαλο, απλά παραθέτουμε κάποιες. Αν πιάσουμε όλα τα σφυρίγματα δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Απαίτηση όλων των Πανιώνιων είναι μία. Ναι, όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος να νικήσει, όχι όμως να μην αφήνουν κάποιοι την ομάδα να διεκδικεί καν το θετικό αποτέλεσμα! 50-50 θέλουμε κύριοι, ούτε εύνοια, αλλά ούτε και 90-10 κατά του Ιστορικού!

**Δείτε ενδεικτικά δύο ακόμη φωτογραφίες, από τις διαιτητικές... ομορφιές κατά του Πανιωνίου!

Η φάση με την αγκωνιά του Ρέτσου και φυσικά ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Ένα ακόμη ανύπαρκτο οφσάιντ, εις βάρος του Μασούρα και του Πανιωνίου.
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια