Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πελεκάνος: «Ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει»

Ο έμπειρος φόργουορντ του Πανιωνίου, Μιχάλης Πελεκάνος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Ο Ιστορικός ξεκίνησε με...

Ο έμπειρος φόργουορντ του Πανιωνίου, Μιχάλης Πελεκάνος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Ο Ιστορικός ξεκίνησε με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, με τον Μιχάλη Πελεκάνο να μιλάει στα panionianea.gr τόσο για τη νίκη της πρεμιέρας επί του Εθνικού, όσο και για τον στόχο της ανόδου στην Α1.

Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει τα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας για χάρη του Πανιωνίου, ενώ συμπλήρωσε πως θα προσπαθήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να επαναφέρουν τον Ιστορικό εκεί που του αξίζει.

Επίσης, τόνισε -μεταξύ άλλων-πως ο κόσμος του συλλόγου θα αποτελέσει φέτος τον 6ο παίκτη της ομάδας, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Πελεκάνος στα panionianea.gr

-Ξεκίνημα με νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό…

«Ναι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».

-Ποια θεωρείς πως ήταν τα στοιχεία που είχε η ομάδα για να φτάσει στην επικράτηση;

«Θεωρώ πως ανά διαστήματα παίξαμε καλή άμυνα και βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε. Η άμυνα θα είναι κλειδί για εμάς φέτος σε όλα τα παιχνίδια».

-Η δύναμη της έδρας, με τον κόσμο να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα, έπαιξε τον ρόλο της για να έρθει η νίκη;

«Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο κόσμος της ομάδας θα είναι ο 6ος παίκτης μας φέτος και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Τον ευχαριστούμε για την στήριξη και την βοήθεια του».

-Έχεις πλούσιες εμπειρίες τόσο από την Α1, όσο και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πως σου φάνηκε η πρώτη αγωνιστική της Α2 και γενικότερα πως περιμένεις το πρωτάθλημα;

«Είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα και πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν διαφορές με την Α1, όπως ότι όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες, γιατί πολλοί παίχτες που έχουν εμπειρία από την Α1 έχουν έρθει στην Α2. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

-Και εσύ μετά από πολλά χρόνια στην Α1, φέτος αγωνίζεσαι στον Πανιώνιο της Α2. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

«Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον Άρη ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε κουραστεί πολύ η οικογένεια μου και δεν είχαμε καμία βοήθεια. Έτσι παρουσιάστηκε η προοπτική του Πανιωνίου με τον coach τον Οικονόμου. Τον ευχαριστώ πολύ, όπως και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ…».

-Φαντάζομαι πως στόχος σου ερχόμενος στον Πανιώνιο είναι να ανεβάσεις μαζί με τους συμπαίκτες σου την ομάδα στην Α1…

«Εννοείται αυτό. Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1».

-Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχει τον στόχο της φέτος;

«Ναι, πιστεύω ότι τα έχει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και το προπονητικό τιμ είναι εξίσου καλό. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό».

-Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω να βρίσκονται στο πλάι μας, όπως το έκαναν και στην πρεμιέρα με τον Εθνικό και να πάμε όλοι μαζί τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια