Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ

Να "αποδράσει" από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο αποψινό (22/10,20:30) εκτός έδρας παιχνίδι με ...

Να "αποδράσει" από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο αποψινό (22/10,20:30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ και στο ματς κόντρα στον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βλάχου, έχοντας κανονικά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Με δεδομένη την επιστροφή του Ρισβάνη στο αρχικό σχήμα, ο Γκιοατά θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μπεν στην θέση του δεξιού εξτρέμ αντί για τον Μασούρα.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τασουλής, ωστόσο περισσότερες είναι πιθανότητες στο να διατηρήσει την θέση του ο Αντωνιάδης.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα, λοιπόν, που θα δούμε στο ΟΑΚΑ είναι η εξής: Γιαννιώτης, Γκιοατά, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης. Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας, Καρίμ.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Ρισβάνης, Σαββίδης, Καθάριος, Σοτζέι, Μπεν.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Τσέλιο, Αραβίδη, Πέκχαρτ, Αλμέιδα.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και ξεκινάει στις 20:30.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια