Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκιοατά ο... αντί-Ρισβάνης!

Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλα δείχνουν πως την θέση του...

Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλα δείχνουν πως την θέση του Ρισβάνη θα πάρει ο Γκιοατά στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η απουσία του Σπύρου Ρισβάνη αναγκάζει τον Σέρβο τεχνικό του Πανιωνίου να αλλάξει το βασικό του κεντρικό δίδυμο, με τον Ζερόμ Γκιοατά να είναι -εκτός απροόπτου- ο παίκτης που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής έως τώρα και ο Μιλόγεβιτς θα τον εμπιστευτεί για να αναπληρώσει το κενό του Ρισβάνη.

Από εκεί και πέρα, στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα πάρει ξανά την θέση του δεξιού μπακ των κυανέρυθρων.

Άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να υπάρξουν και στον Πανιώνιο είναι άπαντες έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια