Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπιλλής: «Κοντά μας ο κόσμος»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα (8/10, 5μ.μ.) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 κόντ...

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα (8/10, 5μ.μ.) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 κόντρα στον Εθνικό.

Το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν και οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις βοήθησαν, προκειμένου να «δεθεί» η ομάδα, καθώς ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα.

«Είχαμε τρεις νίκες στο κύπελλο, διαβάσαμε όλα τα ματς καλά και στο τελευταίο παιχνίδι με την Κύμη ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε πολλές βολές και εκεί κρίθηκε το ματς» εξηγεί ο Σωτήρης Μπιλλής και συνεχίζει: «Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα με πρώτο αντίπαλο τον Εθνικό. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι σίγουρα θα είναι δύσκολο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτό».

Ο κόσμος στον αγώνα κυπέλλου με την Κύμη έδωσε βροντερό παρόν και απέδειξε στην πράξη ότι θα είναι ο... έκτος παίκτης.

«Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι θα συνεχίσοουν να είναι κοντά μας» υπογράμμισε ο 20χρονος φόργουορντ και κατέληξε: «Η Κύμη είναι ομάδα Α1 και τους κοιτάξαμε στα μάτια! Προσπαθήσαμε 40 λεπτά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να το δείξουμε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι δυνατοί αντίπαλοι και ποιοι όχι. Όλα τα ματς θα είναι ίδια για μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια