Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλλο επίπεδο...

Στον αγώνα με την ΑΕΚ, διαιτητών επιτρεπόντων, η ομάδα απέδειξε ότι έχει πλέον άλλο επίπεδο. Μεσοεπιθετικά ήταν τελείως φλύαρη και το t...

Στον αγώνα με την ΑΕΚ, διαιτητών επιτρεπόντων, η ομάδα απέδειξε ότι έχει πλέον άλλο επίπεδο.

Μεσοεπιθετικά ήταν τελείως φλύαρη και το transition δε λειτουργούσε καλά. Κλέψαμε αρκετές μπαλιές (πάλι Σιώπης και Κόρμπος έκαναν καλή δουλειά), αλλά ο Μασούντ δεν ήταν σε καλή ημέρα. Πολλές φορές έκανε λάθος μπαλιές ή καθυστερούσε το παιχνίδι, ώστε η άμυνα της ΑΕΚ οργανωνόταν και η αντεπίθεση δεν απέδιδε. Ο Καρίμ δεν είχε το στοιχείο της σταθερότητας στα κοντρόλ και το καθαρό μυαλό που έχει συνήθως. Οι Μπεν και Φούντας έμειναν σε μέτρια παρουσία επίσης, ενώ και οι αλλαγές δεν βοήθησαν.

Έτσι, με τους παραπάνω να αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φετινής επιθετικής γραμμής του Πανιωνίου ήταν λογικό να μην είμαστε τόσο επικίνδυνοι στο 3ο μισό του γηπέδου.

Εντούτοις, σε μια τέτοια κακή επιθετικά βραδιά η ομάδα μπορώ να πω ότι αμυντικά πήγε αρκετά καλά, περιόρισε τον αντίπαλο με εξαίρεση 2 ή 3 φάσεις και τελικά ήρθε σχετικά άνετα η ισοπαλία. Μπορεί να μην την θεωρώ βαθμολογικά μεγάλο κέρδος, αλλά σε μια έδρα όπως το ΟΑΚΑ και μια ΑΕΚ που καιγόταν για τους βαθμούς, με νέο μάλιστα προπονητή (στοιχηματικά όσοι κρατούν στατιστικά, θα γνωρίζουν ότι μια ομάδα που μόλις άλλαξε προπονητή πολύ σπάνια χάνει) αυτό αποδεικνύει πως έχουμε ανέβει επίπεδο. Αν η επίθεσή μας ήταν τουλάχιστον μέτρια και δεν μας έκοβε η διαιτησία όπως με τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι θα είχαμε πάρει και κάτι παραπάνω.

Σημασία έχει ότι είμαστε στην 4η, αλλά έρχονται δύσκολα παιχνίδια, με αρχή τη Λάρισα που καίγεται για βαθμούς. Θέλει προσοχή, μην ξαναπάθουμε τα της ...Βέροιας.

Καλή συνέχεια, λοιπόν, ο κόσμος ελπίζω να ενισχύσει την ομάδα και να γεμίσει το γήπεδο και να συνεχίσουμε με 3ποντο, γιατί ήδη ΠΑΣ και Ατρόμητος έφτασαν τους 10 βαθμούς και πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι θα ακολουθήσουμε το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Λουζιτανός

Δεν υπάρχουν σχόλια