Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καμπανάκι» από τους αρχηγούς!

Παναγιώτης Κόρμπος και Βαγγέλης Οικονόμου συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ο Πανιώνιος πρέπει να βρει ξανά τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν. Το...

Παναγιώτης Κόρμπος και Βαγγέλης Οικονόμου συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ο Πανιώνιος πρέπει να βρει ξανά τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν. Το πάθος και την αδελφικότητα, ώστε να έρθουν ξανά επιτυχίες.

Ο 31χρονος αρχηγός του Ιστορικού, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, τόνισε σχετικά στην κάμερα της Νova:

«Πρέπει να ξαναβρούμε το πάθος που είχαμε. Πέρυσι τα στοιχεία μας ήταν το πάθος και η αδελφικότητα, αυτά πρέπει να ξαναβρούμε γρήγορα. Σαν μεγαλύτερος και αρχηγός της ομάδας πιστεύω ότι κάπου το έχουμε χάσε, με πρώτο εμένα., Πιστεύω όμως ότι θα το λύσουμε και δεν θα ξαναέρθουν τέτοιες εμφανίσεις. Μπορεί να είχαμε την κατοχή στο παιχνίδι , όμως κανένα παιδί δεν είναι ευχαριστημένο από το πάθος που βγάλαμε. Η προσωπική μου άποψη είναι αυτή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του 29χρονου, δεύτερου αρχηγού της ομάδας, Βαγγέλη Οικονόμου.

«Συμφωνώ με τον Παναγιώτη. Φάνηκε και στο ματς με την Λάρισα πως αν δεν είμαστε όπως πέρυσι, να τρέχει ο ένας για τον άλλον, να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να μην κοιτάμε τον εαυτό μας, θα έχουμε τέτοια προβλήματα. Η Λάρισα έπαιξε πιο δυνατά, εμείς δεν ανταπεξήλθαμε. Πρέπει να λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ αυτή η ήττα, γιατί είναι και πως έρχονται οι ήττες. Όταν κανείς δεν βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα λες ότι ήταν απλά μία κακή ημέρα. Αν όμως κάποιοι παίκτες παίζουν για τον εαυτό τους και όχι τόσο για την ομάδα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει και πρέπει να το κοιτάξουμε για την συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια