Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος είμαστε εμείς, ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του!

Του Γιώργου Καρμίρη Η διοίκηση έδωσε την "μάχη" της, βγήκε νικήτρια και πλέον ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να γεμίσει το ...

Του Γιώργου Καρμίρη

Η διοίκηση έδωσε την "μάχη" της, βγήκε νικήτρια και πλέον ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να γεμίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (10/09,18:15).

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης (08/09) το ερώτημα ήταν ένα για τους φίλους του Ιστορικού. Αν θα διεξαχθεί με κόσμο η αναμέτρηση με τον Αστέρα, λόγω της ποινής της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε η ομάδα για αυτή τη σεζόν.

Τελικά, μετά την "μάχη" που έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ και με τον δικηγόρο της Πέτρο Καϊμακάμη να δικαιώνεται νομικά, όχι απλά η ομάδα θα αγωνιστεί με τους φιλάθλους της κόντρα στους Αρκάδες, αλλά δεν θα στερηθεί σε κανένα ματς την συμπαράσταση του κόσμου της, καθώς με δικαστική απόφαση απαλλάχθηκε από την εν λόγω ποινή.

Πλέον το... μπαλάκι περνάει στην πλευρά των κυανέρυθρων φιλάθλων. Καλό είναι μέσα των social media να πανηγυρίζουμε και να λέμε "μπράβο στην διοίκηση για την επιτυχία της", όμως η καλύτερη επιβράβευση τόσο για τους ανθρώπους της ΠΑΕ όσο και για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ θα είναι μία γεμάτη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (10/09).

Ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να σταθεί στο ύψος του και στο ματς με τον Αστέρα πρέπει να δώσει βροντερό "παρών". Όχι μόνο γιατί το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, κόντρα σε έναν ποιοτικό και ενισχυμένο αντίπαλο,αλλά επειδή πρέπει να δείξει με το... καλημέρα της φετινής σεζόν πως φέτος άπαντες στον Πανιώνιο είναι ενωμένοι και ο σύλλογος είναι ξανά έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Ο Πανιώνιος είμαστε εμείς. Ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του. Καιρός λοιπόν να το μάθει ξανά όλη η Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια