Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπιασαν... δουλειά! (photos)

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού το απόγευμα της Πέμπτης (18/08) στη Νέα Σμύρνη. ...

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού το απόγευμα της Πέμπτης (18/08) στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι μαζεύτηκαν για πρώτη φοράς φέτος στην έδρα του Ιστορικού, στο κλειστό της Αρτάκης, με τον Νίκο Οικονόμου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να καλωσορίζουν τους παίκτες της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής είχε λίγα λεπτά ομιλίας προς τους αθλητές του στο κέντρο του κλειστού και εν συνεχεία ξεκίνησαν τα πρώτα... μέτρα των κυανέρυθρων. Το πρόγραμμα περιλάμβαει τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα.

Το φετινό ρόστερ του Ιστορικού αποτελείται από παίκτες με πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, ενώ φυσικά υπάρχει και πολύ ταλέντο, καθώς αποκτήθηκαν και νεαροί παίκτες που έχουν αποδείξει τι αξίζουν.

Απόντας από την "πρώτη" του Πανιωνίου ήταν Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Άπαντες στον Πανιώνιο είναι αισιόδοξοι πως με σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι που θα μπουν, είτε αυτοί αφορούν το πρωτάθλημα της Α2, είτε και της Α1, καθώς ο σύλλογος έχει λάβει επιστολή από την ΕΟΚ για να δηλώσει συμμετοχή στην Α1 -όπως και πέντε ακόμη ομάδες-.

Δείτε φωτογραφίες από την "πρώτη" στο Αρτάκης







Δεν υπάρχουν σχόλια