Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τώρα είναι η σειρά του κόσμου...

Γράφει η Έλενα Χαριτάκη... Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος έχει αρχίσει, αφού απομένει κάτι λιγότερ...

Γράφει η Έλενα Χαριτάκη...

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος έχει αρχίσει, αφού απομένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με την ομάδα να ενδυναμώνεται διαρκώς, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό προφίλ, με μία πορεία ανάλογη με την περσινή.

Η διοίκηση του Ιστορικού κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη -εγχώρια- αδειοδότηση, κάτι που αποτελούσε βραχνά τα τελευταία χρόνια για το σύλλογο. Αυτό το "κέρδος", σε συνδυασμό με την αρνητική εισήγηση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του συλλόγου, πείσμωσε τους ανθρώπους της ομάδας.

Στόχος; Ένας ακόμη πιο ανταγωνιστικός Πανιώνιος τη νέα σεζόν.

Η ομάδα, αφού πήρε τις απαραίτητες οικονομικές ανάσες, διατήρησε το "μαέστρο" Ουζουνίδη στον πάγκο, έναν υγιή κορμό και προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις. Η κυανέρυθρη διοίκηση έκανε τις απαιτούμενες μεταγραφές, στελεχώνοντας με ποιότητα και βάθος το ρόστερ, δηλώνοντας βροντερό παρών και πως ο Πανιώνιος και τη νέα χρονιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνει ο κόσμος. Όλοι οι κυανέρυθροι φίλαθλοι, που σέβονται αυτή την προσπάθεια και υποστηρίζουν πραγματικά αυτό το σύλλογο θα είναι παρόντες. Οι δικαιολογίες περισσεύουν, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και ο καθένας από το "πόστο" του δείχνει τι αξία έχει αυτή η ομάδα. Ο Ιστορικός χρειάζεται δυναμικά ξανά τον κόσμο στο πλευρό του, τον καλεί, τον «απαιτεί», τον χρειάζεται.

Η διοίκηση έκανε το χρέος της, εσύ; Φέτος δεν πρέπει να λείπει κάνεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια