Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρύδας: «Πρόκληση ο Πανιώνιος, όλα για την άνοδο»!

Ο Σάκης Καρύδας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, ο οποίος μέρα με τη μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο, ενόψει του ...

Ο Σάκης Καρύδας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, ο οποίος μέρα με τη μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Ο έμπειρος και γεμάτος από παραστάσεις στην Α1 πόιντ γκαρντ μίλησε στα panionianea.gr για την πρόκληση που έχει να φέρει εις πέρας την ερχόμενη σεζόν με τον Ιστορικό, δήλωσε ότι δε χρειάστηκε πολλή σκέψη για να πει το μεγάλο «ναι», σχολιάζει το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 και στέλνει το μήνυμα του στους «κυανέρυθρους» φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πώς νιώθεις για την μεταγραφή σου στον Πανιώνιο;

Είμαι χαρούμενος, γιατί ήρθα σε ένα σύλλογο πολύ μεγάλο και ιστορικό! Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Πανιωνίου τη νέα χρονιά!

Τι ήταν αυτό που σου είπε είτε ο κ. Βαρουξάκης είτε ο κ. Οικονόμου και σε έκανε να πεις το «ναι»;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά από την άρχη μου έδωσαν να καταλάβω, τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο κόουτς, ότι η ομάδα πάει να πετύχει την άνοδο. Για μένα είναι πρόκληση αυτό, να διεκδικώ, δηλαδή, την άνοδο με ένα μεγάλο σύλλογο, όπως ο Πανιώνιος, οπότε δε χρειάστηκε πολλή σκέψη. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον κ. Βαρουξάκη και τον Νίκο Οικονόμου τον γνωρίζω αρκετά καλά, οπότε, δε δυσκολεύτηκα να πω το «ναι». Νομίζω πως στον Πανιώνιο δεν μπορείς να αρνηθείς κι εύκολα κάποια πράγματα!

Βάσει της καριέρας σου σε λένε - κι όχι άδικα - «μετρ των ανόδων». Αν κι είναι νωρίς ακόμη, πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να ανέβεις και με τον Πανιώνιο στην Α1;

Σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζομαι έχω υψηλούς στόχους. Πόσο μάλλον φέτος που θα φοράω τη φανέλα του Πανιωνίου! Είναι υποχρέωση όλων μας αυτή η ομάδα να βρίσκεται στην Α1 από του χρόνου. Από τη μεριά μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου, ώστε η ομάδα να βρίσκεται από του χρόνου εκεί που της αρμόζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσω όλα για όλα.

Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα της Α2; Θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως και πέρσι;

Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και κάθε χρόνος που περνάει γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να ανέβει κάποιος στην Α1. Θεωρώ ότι και φέτος, με τις μεταγραφικές κινήσεις που βλέπω ότι κάνουν κάποιες ομάδες, θα είναι για ακόμα μια φορά πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί στην Α2. Μόνο ομάδες που δουλεύουν μεθοδικά, είναι σωστές και αυτές είναι που θα κυριαρχήσουν. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος και να βλέπεις παιχνίδι το παιχνίδι τι γίνεται και στο τέλος να κάνεις «ταμείο».

Τα τελευταία χρόνια ήσουν σε Δράμα, (ΚΑΟΔ), Αμαλιάδα (Κόροιβος), Τρίπολη (Αρκαδικός) και Λευκάδα (Δόξα). Τώρα πώς θα σου φανεί που γυρνάς ξανά στους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας;

Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που ήμουν στην Αθήνα, ήμουν στην Α1 με τον Ηλυσιακό, όπου είχα μείνει για τρεις σεζόν. Πέρασαν έξι χρόνια από τότε. Τότε ήταν καλά στην Αθήνα και πιστεύω πως θα είναι και τώρα. Θα μου κάνει καλό που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια. Ήθελα, όπως είπα και πριν, μια πρόκληση από μια ομάδα μεγάλης εμβέλειας, όπως είναι ο Πανιώνιος, και θεωρώ ότι θα το αντιμετωπίσω μια χαρά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου φημίζονται για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα τους. Ποιο είναι το μήνυμα που τους στέλνεις;

Τον κόσμο του Πανιωνίου τον έχω ζήσει και στην Α1 με τον Ηλυσιακό, όταν ήμασταν αντίπαλοι, και πέρα από το γεγονός ότι έρχονται όλοι στο γήπεδο, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το αντικείμενο του μπάσκετ. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το εκατό τοις εκατό στα παιχνίδια για να τους κάνω υπερήφανους στο τέλος της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια