Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε πρώτο πλάνο ο Μπιλλής!

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται καθημερινά στον μπασκετικό Πανιώνιο, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ως πρώτο μέλημα την...

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται καθημερινά στον μπασκετικό Πανιώνιο, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ως πρώτο μέλημα την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Νίκου Μπάρλοι, οι κυανέρυθροι θέλουν να συνεχίσουν δυναμικά στο μεταγραφικό κομμάτι, με τον Σωτήρη Μπιλλή να βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα.

Ο 20χρονος φόργουορντ, ο οποίος ανδρώθηκε στα "φυτώρια" του Ιστορικού, αρέσει στους Νεοσμυρνιώτες και επιθυμία του Πανιωνίου να φέρει πίσω στη Νέα Σμύρνη τον παίκτη.

Την περασμένη σεζόν ο Μπιλλής αγωνίστηκε στην Α1, όπου με την φανέλα του Κολοσού Ρόδου μέτρησε 16 συμμετοχές.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αθλητής είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Παίδων και Εφήβων με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2014/15 είχε 14 συμμετοχές στην Α1 με τον Ιστορικό.

Επίσης, ο Μπιλλής το περασμένο Καλοκαίρι ήταν μέρος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 , ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Ευρωπαϊκό U20 με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Στον Πανιώνιο, πάντως, εξετάζουν παράλληλα κι' άλλον παίκτη που έχει μεγαλώσει στον σύλλογο. Ο λόγος για 22χρονο Ανδρέα Πετρόπουλο (παίζει στην θέση 2), ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Δόξα Λευκάδας.

Φυσικά, οι άνθρωποι του συλλόγου, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μελετούν και περιπτώσεις έμπειρων παικτών, όπως οι  Γκαγκαλούδης, Δημητριάδης και άλλοι, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο για το δυνατό πρωτάθλημα της Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια