Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Προτεραιότητά μου ο Πανιώνιος»

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και τα πλάνα του για τη νέα σεζόν μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό  ο Παναγιώτης Κόρμπος. Αναλυτικά όσ...

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και τα πλάνα του για τη νέα σεζόν μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό  ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ fm:

Για τον Μανώλη Σιώπη: «Έδεσα πολύ με τον Μανώλη. Τον έχω σαν τον δεύτερό μου γιο, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Όσοι τον έχουν γνωρίσει συμφωνούν πως είναι απίστευτο παιδί. Σαν παίκτης δείχνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο τι είναι. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα».

Για τον MVP του φετινού Πανιωνίου: «Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας έναν το μπαμ φέτος. Ο τίτλος του MVP είναι μισός-μισός. Όχι ότι τα άλλα παιδιά πήγαν πίσω».

Για το τι οδήγησε τον Πανιώνιο στην φετινή του πορεία: «Πιστεύω ότι είναι λίγο από όλα. Είχε μεγάλο ρόλο ο προπονητής, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι είναι τα αποδυτήρια. Πραγματικά μια οικογένεια. Τα παιδιά που δεν έπαιζαν ήταν αυτοί που κρατούσαν τα αποδυτήρια. Στις χαρές και στις λύπες ήταν πρώτοι, δεν δημιούργησαν ποτέ ίντριγκες».

Για το αν επηρέασε η κούραση ή η απουσία του Μπακασέτα τον Πανιώνιο στα πλέι οφ: «Σίγουρα στερηθήκαμε τον Τάσο, καθώς είχαμε δέσει σαν κορμός. Προέκυψαν τραυματισμοί, που ανάγκασαν παίκτες να παίξουν σε άλλη θέση, με αποτέλεσμα η ομάδα έμεινε από δυνάμεις. Ο τρόπος που χάσαμε στην ΑΕΚ μας επηρέασε. Τον κυριότερο λόγο, όμως, τον έπαιξε η κούραση».

Για την Εθνική: «Είναι μια ερώτηση που μου κάνουν πολλοί τα τελευταία χρόνια. Όλοι θέλουν να παίξουν κάποια στιγμή στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Αν γίνει θα είναι ό,τι καλύτερο έχω καταφέρει. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί, χωρίς να αποσκοπώ εκεί».

Για το ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου, αλλά; προτεραιότητά μου είναι ο Πανιώνιος. Θα βρεθούμε με την διοίκηση και με τον εκπρόσωπό μου τις επόμενες μέρες, για να αποφασίσω τι είναι το καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας μου».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την πρώτη θέση: «Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στο τέλος του πρωταθλήματος όμως γύρισαν όλοι πίσω και ήταν πιο φρέσκοι. Όλες Οι ομάδες ήταν πολύ καλές, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια