Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποφασίζει η UEFA, σιγουριά στον Πανιώνιο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις επόμενες δέκα ημέρες θα κριθεί αν η UEFA θα αποφασίσει να εξετάσει την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για την ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις επόμενες δέκα ημέρες θα κριθεί αν η UEFA θα αποφασίσει να εξετάσει την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για την άδεια του Πανιωνίου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε την UEFA για το ποιες ομάδες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια και πλέον είναι στο χέρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να αποφασίσει αν θα διερευνήσει την "αστεία"¨καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, η UEFA θα αποφασίσει για το αν θα παρέμβει ή όχι κάτι που είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομοσπονδίας κάτι που είχε δηλώσει και ο Γιώργος Δημητρίου.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξαγάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια. Αν εκτιμηθεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει περαιτέρω διερεύνησης, θα το πράξει. Δεν πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι θα επέμβει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στον Πανιώνιο δεν ανησυχούν καθόλου για το εν λόγω θέμα και υπάρχει απόλυτη σιγουριά πως η ομάδα θα δικαιωθεί πανηγυρικά για μία ακόμη φορά και φυσικά θα αγωνιστεί κανονικότατα στα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια