Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει του Αντωνιάδη...

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η "υπόθεση" του Μάριου Αντωνιάδη στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε ιδιαίτερα...

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η "υπόθεση" του Μάριου Αντωνιάδη στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές με τον διεθνή Κύπριο αριστερό μπακ και -σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr- δεν αποκλείεται έως το τέλος εβδομάδας να υπάρξει οριστική συμφωνία και να υπογράψει ο παίκτης.

Να σημειωθεί, πάντως, πως και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον ποδοσφαιριστή, όμως ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα.

Ο Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 14 Μαΐου του 1990 και αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ, έχοντας αγωνιστεί στους πρωταθλητές Κύπρου από το ξεκίνημα της καριέρας του. Συνολικά μετράει 52 συμμετοχές κι ένα γκολ έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Κύπρου, 3 Κύπελλα, και 4 Σούπερ Καπ.

Ο 26χρονος άσος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Κύπρου, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της Εθνικής Κ-21, μετρώντας 12 συμμετοχές.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε σίγουρα θα πρόκειται για μία σημαντικότατη προσθήκη στο κυανέρυθρο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια