Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μάγκες του Χάντμπολ

Για τους μάγκες του τμήματος Χάντμπολ Τη μισή χρονιά με μικρούς. Με έδρα τον Βύρωνα. Χωρίς γήπεδο για προπόνηση. Με τραυματισμό του βασ...

Για τους μάγκες του τμήματος Χάντμπολ

Τη μισή χρονιά με μικρούς. Με έδρα τον Βύρωνα. Χωρίς γήπεδο για προπόνηση. Με τραυματισμό του βασικού όπλου (Νικολόπουλος) και απουσίες σε πολλούς αγώνες των πιο βασικών (Λέκκας κ.α.). Χωρίς στήριξη από τον κόσμο. Χωρίς λεφτά. Μετά από μια χρονιά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων (θυμάστε πέρυσι δεν κατέβηκε η ομάδα).

Παρά τα παραπάνω αυτοί οι μάγκες του Χάντμπολ μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί, κέρδισαν στον δεύτερο γύρο όλες τις ομάδες (πλην πρώτου και δεύτερου) και αν είχαμε ακόμα καιρό μπροστά μας, μπορεί και ανέβαιναν. Συγχαρητήρια σε όλους από εμάς.

Με προπονητή που δεν πληρώνεται, με έφορο που βάζει από τη τσέπη του και με παίκτες που κάνουν ο,τι κάνουν για να τιμήσουν το σήμα που φοράνε, αυτοί οι τύποι είναι ήρωες!

Ξέρουμε οτι όταν (και αν) βρεθούν οι συνθήκες, αυτοί μπορούν να βρίσκονται στην Α1 και να πρωταγωνιστούν. Όσοι βρίσκονται στο άθλημα το γνωρίζουν. Μακάρι να το καταλάβει και ο Πανιώνιος (κόσμος και διοίκηση) και να τους στηρίξουν περισσότερο κάποια στιγμή!


Δεν υπάρχουν σχόλια