Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο «Μπάκα», οι... ενδιαφερόμενοι και η ΑΕΚ!

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξαναδούμε τον Τάσο Μπακασέτα αγωνιζόμενο με την κυανέρυθρη φανέλα. Ποιες ομάδες των ήθελα και η.. αστεία πρότ...

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξαναδούμε τον Τάσο Μπακασέτα αγωνιζόμενο με την κυανέρυθρη φανέλα. Ποιες ομάδες των ήθελα και η.. αστεία πρόταση της ΑΕΚ!

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής -ως γνωστών- έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν αποκλείεται να έχει υπογράψει ήδη και σχετικό προσύμφωνο!

Οι ενδιαφερόμενοι...
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπακασέτα είχε δείξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρόσφερε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό (περίπου από 800.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει και να τον αφήσει για έναν χρόνο στην Πλατεία με την μορφή δανεισμού.

Στην Ελλάδα, όμως, εκτός από τον ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ είχε εκφράσει έντονα την επιθυμία να κάνει δικό του τον "Μπάκα", με την προσφορά του στον Πανιώνιο να αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Ο επιτελικός μέσος, όμως, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και ομάδων από το εξωτερικό. Για λογαριασμό του είχαν έρθει στην Ελλάδα άνθρωποι της Ολλανδικής Χέρενφεν, οι οποίοι και τον είχαν δει αγωνιζόμενο σε παιχνίδι του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Εκτός από του Ολλανδούς και ομάδες της Ιταλίας είχαν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή και πολλοί θεωρούσαν πως σύντομα θα "έσκαγε" και επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Μπακασέτας, όμως, φαίνεται πως δεν επιθυμούσε να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος, βάζοντας στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό με την πώληση του και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει μόνος του συζητήσεις με την ΑΕΚ και εν τέλει να έρθει σε συμφωνία μαζί της.

Η αστεία πρόταση...
Η πρόταση που είχε κάνει΄ η ΑΕΚ στον Πανιώνιο -πριν λίγες ημέρες- για να αποκτήσει τον Μπακασέτα δεν πλησίαζε ούτε στο ελάχιστον τις προτάσεις των παραπάνω ομάδων που αναφέραμε και έτσι όπως είναι λογικό οι κυανέρυθροι δεν προχώρησαν τις συζητήσεις τους με τους "κιτρινόμαυρους".

Μετά από τα τελευταία γεγονότα και την γνωστοποίηση της είδησης πως ΑΕΚ και "Μπάκα" ήρθαν σε συμφωνία, η διοίκηση του συλλόγου της Φιλαδέλφειας θέλησε να φανερώσει επίσημα την πρόθεση της για τον ποδοσφαιριστή, στέλνοντας νέα πρόταση στον Πανιώνιο.

Αυτή, όμως, ήταν -τουλάχιστον- αστεία, καθώς το πόσο ήταν περίπου 150-200 χιλ., ευρώ. Ο Πανιώνιος φυσικά δεν μπορούσε να αποδεχθεί μία τέτοια πρόταση και όπως λένε στη Νέα Σμύρνη προτιμούν να αφήσουν τον παίκτη ανενεργό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (31 Δεκεμβρίου), παρά να τον πουλήσουν με ένα εξευτελιστικό ποσό.!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


1 σχόλιο

  1. Καλησπέρα σε ολους, ο κάθε παίχτης μπορεί να κάνει μεταγραφή με δυο τρόπους ειτε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομαδα που είναι είτε να βρει αυτός ομαδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, κατάλαβε το, οι ομάδες δεν ειναι νταβατζήδες στους παίχτες είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν κ γι αυτό υπάρχουν οι μάνατζερ, οι ομάδες ειναι Α.Ε. κ αυτοί που τις διοικούν παράγοντες ο Μπακα έδωσε τα καλύτερα φέτος κ χρειάζεται να συνεχίσει στην ομαδα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του κ οχι αυτός ο συφερτος με την μεταγραφή του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή