Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τον κόσμο του στη... φιέστα!

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων από τον κόσμο του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (31/05). Η απόλυτα ...

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων από τον κόσμο του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (31/05).

Η απόλυτα πετυχημένη σεζόν του Ιστορικού φτάνει στο τέλος της, με την αναμέτρηση κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" στη Νέα Σμύρνη. Σε ένα ματς όπου οι κυανέρυθροι έχουν δώσει χαρακτήρα... φιέστας!

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" οι φίλαθλοι του συλλόγου, οι οποίοι με το ζεστό τους χειροκρότημα θέλουν να ευχαριστήσουν τους παίκτες για την φετινή τους υπέρβαση και την επαναφορά της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ήδη οι κυανέρυθροι φίλοι του Ιστορικού έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα και παρά το γεγονός πως το ματς είναι καθημερινή (Τρίτη), το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο και η ατμόσφαιρα θα είναι καθαρά Πανιώνια!

Μάλιστα και η ΠΑΕ από την μεριά της έχει προαναγγείλει διάφορες εκπλήξεις, ενώ ο ουρανός της Νέας Σμύρνη θα φωτιστεί από πολλά πυροτεχνήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια