Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, τυχαίο;

Ο Πανιώνιος -με το σπαθί του- έχει επιστρέψει στα... ψηλά του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται κανονικά στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ...


Ο Πανιώνιος -με το σπαθί του- έχει επιστρέψει στα... ψηλά του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται κανονικά στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Όμως, όπως φαίνεται θέλουν να του "κόψουν" την φόρα και να ρίξουν την ψυχολογία των παιχτών!

Δεν είναι τυχαίο πως ξαφνικά, μία μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έφεραν στην επιφάνεια τον φάκελο αδειοδότησης της ομάδας και το "τσεκάρισμα" απο την UEFA!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα,  η εταιρία που συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην εξέταση των φακέλων των συλλόγων που θα πάρουν μέρος στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν, θα πάρει στα χέρια της τον φάκελο του συλλόγου μας, ούτως ώστε να εξετάσει όλα τα στοιχεία που οδήγησαν την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να ανάψει το «πράσινο φως» στον Ιστορικό για να πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Όλο το σκηνικό, βέβαια, συμβαίνει μετά από αντίδραση- καταγγελία  του ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι Γιαννιώτες θεωρούν πως ο Πανιώνιος  πήρε παράτυπα την άδεια και έτσι αν  η UEFA κρίνει διαφορετικά, τότε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πάρει τη θέση της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί καθώς οι κυανέρυθροι θα δικαιωθούν (ξανά) και η ομάδα θα παίξει κανονικότατα στην Ευρώπη! Κάτι άλλωστε που πιστεύουν χωρίς αμφιβολία και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, οι οποίοι ξέρουν καλά την δουλειά που έχουν κάνει και πήραν την άδεια! 

Με τους ανθρώπους της UEFA, θα συνεργαστεί ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ωστόσο δεν μπορεί να εκφράσει γνώμη στη διαδικασία και απλά θα υποχρεωθεί να δώσει όλα τα στοιχεία που θα του ζητηθούν.

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι οι παίχτες του Πανιωνίου να μην σκέφτονται το εν λόγω θέμα και να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, δίνοντας και την ψυχή τους για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ... 

Επιμέλεια :Ηλίας Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια