Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά από το ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0 : Στατιστικά που προέκυψαν * Ήταν το 4ο συνεχόμενο ματς όπου ο Πανιώνιος έμεινε μακριά από το τρίποντο σε επίπεδο ...

ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0 : Στατιστικά που προέκυψαν

* Ήταν το 4ο συνεχόμενο ματς όπου ο Πανιώνιος έμεινε μακριά από το τρίποντο σε επίπεδο Superleague. Είναι γεγονός πως μετά το επιβλητικό 3-1 επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής (3/4/2016), αποτέλεσμα με το οποίο εξασφάλισε μαθηματικά την είσοδο του στη πεντάδα, ο Ιστορικός έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες από την ΑΕΚ στις 2 επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ, την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ατρόμητο & έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην πρεμιέρα των πλέϊ οφ με τον Παναθηναϊκό.

* Ήταν το πρώτο χρονικά επίσημο ματς των κυανέρυρθων εντός του 21ου αιώνα που διεξήχθη ημέρα Παρασκευή! Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή γίνεται η πρώτη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία των Νεοσμυρνιωτών όπου αγωνίστηκαν τουλάχιστον μία φορά σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας! 

* Η ΑΕΚ παρέμεινε για 12ο συνεχόμενο αγώνα χωρίς ισοπαλία στα πλαίσια των αγώνων κατάταξης έχοντας πετύχει 5 νίκες & γνωρίσει 7 ήττες στο εν λόγω διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν σημειωθεί μόνο ''άσοι'' στους 8 τελευταίους χρονικά αγώνες της για τα πλέϊ οφ, δηλαδή έφτασε στη νίκη ως γηπεδούχος & ηττήθηκε ως φιλοξενούμενη τόσο στα 6 ματς των αγώνων κατάταξης της περιόδου 2011/2012 όσο και στα 2 μέχρι στιγμής αντίστοιχα ματς για τα πλέϊ οφ της φετινής σεζόν! 

Πιο πρόσφατη αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων όπου δεν προέκυψε νικητής ήταν το 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 12/5/2016.

* Ο Ιστορικός παραμένει άσφαιρος στους φετινούς εκτός έδρας αγώνες του εναντίον των υπόλοιπων ομάδων της Αθήνας σε επίπεδο κανονικής διάρκειας & πλέϊ οφ της Superleague. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βρει δίχτυα στις 5 μέχρι στιγμής επισκέψεις του στην πρωτεύουσα έχοντας ηττηθεί από Ολυμπιακό (3-0), Ατρόμητο (1-0), ΑΕΚ (2-0 & 1-0) και έχοντας αποσπάσει τη λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια