Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι άλλο θα βρουν;;;

Το γεγονός πως ο Πανιώνιος δικαιώθηκε πανηγυρικά  στο θέμα της αδειοδότησης φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους... Αφού, λοιπόν, ο Ιστο...

Το γεγονός πως ο Πανιώνιος δικαιώθηκε πανηγυρικά  στο θέμα της αδειοδότησης φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους...

Αφού, λοιπόν, ο Ιστορικός εξασφάλισε -όπως έπρεπε- την άδεια στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, κάποιοι προσπαθούν να "πληγώσουν" την ομάδα με άλλους τρόπους.

Δεν εξηγείται αλλιώς η ξαφνική πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο  αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ, λοιπόν, μετά την δίωξη του εν λόγω κυρίου, κινδυνεύει με πρόστιμο από 2.000 έως 10.000 ευρώ, που αφορά κυρίως ρίψη φωτοβολίδων και χρήση πυρσών.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση για την δίωξη στην ΠΑΕ Πανιώνιος:

"- Σε βάρος της Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης ΠΑΕ, νόμιμα εκπροσωπούμενης για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 2 εδ. α΄, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Πανιώνιος-ΠΑΟΚ της 27/1/2016)."

Το μόνο σίγουρο είναι πως και αυτόν τον "σκόπελο" θα ξεπεράσει η κυανέρυθρη διοίκηση, μη κάνοντας την χάρη σε ορισμένους να "γονατίσει" στα εμπόδια που της βάζουν...




Δεν υπάρχουν σχόλια