Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφωνία με Αντωνιάδη!

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο Κύπριος αριστερός μπακ, όπως έχουμε ήδη γράψει, ήρθε στην Ελ...

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μάριος Αντωνιάδης.

Ο Κύπριος αριστερός μπακ, όπως έχουμε ήδη γράψει, ήρθε στην Ελλάδα και προχώρησε στις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές, όπως αναμενόταν, τα βρηκαν σε όλα και έτσι ο 26χρονος άσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ιστορικού για τη νέα σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Πανιώνιο θα έρθει προς τα τέλη Ιουνίου, όπου θα έχει λήξει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ποιος είναι...
 
Ο Μάριος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 14 Μαΐου του 1990 και αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ, έχοντας αγωνιστεί στους πρωταθλητές Κύπρου από το ξεκίνημα της καριέρας του. Συνολικά μετράει 52 συμμετοχές κι ένα γκολ έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Κύπρου, 3 Κύπελλα, και 4 Σούπερ Καπ.

Ο 26χρονος άσος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Κύπρου, διετέλεσε και αρχηγός της Εθνικής Κ-21 μετρώντας 12 συμμετοχές, ενώ με τον ΑΠΟΕΛ έχει εμπειρίες τόσο από το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και από το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια