Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κωλοτούμπα» από Σαββίδη!

Μία μέρα μετά το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε, αναφορικά με τον Πανιώνιο, ο γιος Σαββίδης προσπάθησε να τα... μπαλώσει! Θυμίζουμε ότι ο ...

Μία μέρα μετά το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε, αναφορικά με τον Πανιώνιο, ο γιος Σαββίδης προσπάθησε να τα... μπαλώσει!

Θυμίζουμε ότι ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, με ανάρτηση του στο Instagram, είχε γράψει: «10 εναντίον 12; Κανένα πρόβλημα, ΠΑΟΚ είσαι! ΠΑΟΚ @@@@ τον Πανιώνιο γιατί αυτούς τους γράφουμε στα @@ μας τα δυο».

Μία μέρα μετά, όμως, ο Γιώργος Σαββίδης, αφού πρώτα φαίνεται πως του έβαλαν... χέρι, με δήλωση του προσπάθησε να... μπαλώσει:

«Σίγουρα πρέπει να σχολιάσω, γιατί με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνω ότι μέρος των φιλάθλων δεν ερμήνευσε σωστά αυτό που γράφτηκε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω τον Πανιώνιο. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γι' αυτό που έγινε. Πόσο μάλλον, όταν γνωρίζω για τις πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνία μεταξύ των οπαδών των ομάδων μας.

Ξέρετε, όταν ήμουν στη Νέα Σμύρνη, αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου, αισθανόμουν τη συμπάθεια, την ευγένεια και την καλοσύνη προς το πρόσωπό μου. Αυτό για μένα έχει μεγάλη αξία. Αυτή η ανάρτηση ήταν μάλλον ένα σύνθημα προς την ομάδα μας, προσπάθεια να τους τονώσω για τη νίκη στον επόμενο αγώνα», ήταν τα λόγια του.

Έκανε την προσπάθεια του ο γιος Σαββίδη, τώρα αν τα "μπάλωσε" αμφιβάλουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια