Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Καρίμ, Καραμάνο στη Λεωφόρο

Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι (29/05,18:15) με τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος. Η "μίνι" προετοι...

Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι (29/05,18:15) με τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος.

Η "μίνι" προετοιμασία του Ιστορικού για το εν λόγω ματς ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναγκάζεται και στον αγώνα της Λεωφόρου να παρατάξει την ομάδα με σημαντικές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρίμ μπορεί να νιώθει καλύτερα αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός, όπως και ο Καραμάνος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Έτσι, οι δύο εν λόγω απουσίες σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Μπακασέτα, αποδυναμώνουν εκ νέου την επιθετική γραμμή του Ιστορικού.

Το θετικό είναι ότι ο Χαλκιαδάκης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και μπορεί να αγωνιστεί, ενώ επιστρέφουν οι Οικονόμου Β. Βλάχος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και αναμένεται να μπουν στην αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή, από την οποία έμεινε ξανά εκτός ο Διούδης για να ξεκουραστεί: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Οικονόμου, Βαλεντίνος Βλάχος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια