Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Δεν είμαι ικανοποιημένος...»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως ναι μεν οι παί...

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως ναι μεν οι παίκτες του ήταν σωστή τακτικά, δεν είχαν το απαραίτητο "θράσος" στο παιχνίδι τους

«Όταν μπήκε το πρώτο γκολ και εμείς ήμασταν με 10 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Μπακασέτα. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας εικόνα. Ναι μεν ήμασταν καλοί τακτικά στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να έχουμε παραπάνω θράσος στο γήπεδο. Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο πρέπει να το αλλάξουμε αυτό», ήταν τα αρχικά λόγια του Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova, για να συμπληρώσει:

«Από κάποια στιγμή και μετά οι παίκτες μας έπαιζαν περισσότερο για τον εαυτό τους. Πρέπει να καταλάβουμε πως η χρονιά ακόμα δεν τέλειωσε. Μπορεί να μπήκαμε στην πεντάδα, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την δουλειά μας».


Στη συνέχεια ο Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Μπορώ να το δικαιολογήσω επειδή όταν πετυχαίνεις τον στόχο υπάρχει χαλάρωση. Το δικό μας στοιχείο είναι η ομάδα, η ομαδική δουλειά και σήμερα δεν υπήρξε. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ νωρίτερα αλλά τελικά το δεχθήκαμε όταν δεν έδειχνε πιθανό κάτι τέτοιο. Ηταν ένα μάθημα αυτό για εμάς, ομάδες όπως η ΑΕΚ μπορούν να σε τιμωρήσουν. Πρέπει να καταλάβουμε, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την αδειοδότηση, ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει να δείξουμε τη γνωστή μας εικόνα ως το τέλος.

Σίγουρα επηρεαστήκαμε από την απόφαση για την αδειοδότηση όπως και από το γεγονός ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Για αυτό, βέβαια, υπάρχει και δική μου ευθύνη, μην τα ρίχνουμε όλα στους παίκτες. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, είχαμε πολλούς σε κακή μέρα και όταν παίζεις με την ΑΕΚ και έχεις πολλούς σε κακή μέρα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Περίμενα ότι θα υπάρχει μια χαλάρωση αλλά όχι να έχουμε τόσους παίκτες σε κακή μέρα».

Όσον αφορά το γεγονός πως αρκετοί παίκτες του Πανιωνίου παρουσιάζονται στόχοι άλλων ομάδων, είπε: «Δείχνουν κι αυτοί τον χαρακτήρα τους. Πρέπει να συνηθίσουν με αυτή την πίεση. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε κάποιους παίκτες πρέπει να τους δώσουμε. Όσο και αν δεν το θέλουμε, πρέπει να το κάνουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Kουτς εχεις απολυτο δικιο στα λεγομενα σου ,εγω θα προσθεσω ισως καποιοι να ειναι κουρασμενοι απο τα πολλα παιχνιδια ,τωρα παμε για το παιχνιδι της χρονιας να τελειωσουμε με νικη εναντυ της Χαλκιδονας,και να παμε στα πλει οφ μετα απο λιγη ξεκουραση ποιο φρεσκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή