Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μέλι» για Ουζουνίδη και κόσμο από Ανσαριφάρντ

Εμφανώς ευχαριστημένος από την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφ...

Εμφανώς ευχαριστημένος από την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιρανός επιθετικός, οποίος πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και κατάφερε να "γράψει" ένα γκολ και μία ασιστ, μίλησε για την εκπληκτική σεζόν της ομάδας, ενώ στάθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την νίκη και την είσοδο της ομάδας στα play off: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και να του δώσω συγχαρητήρια για την παρουσία του στο γήπεδο. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε όλη την ομάδα που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που τέθηκε στην μέση της χρονιάς για να τερματήσουμε στην πεντάδα. Ήταν και τα γενέθλια μου και νομίζω ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή βραδιά για εμένα».

Για το γκολ που σημείωσε και την πάσα στον Μπακασέτα: «Ήταν μία εξαιρετική βραδιά για εμένα και για την ασιστ στο δεύτερο γκολ του Μπακασέτα και για το γκολ που πέτυχα. Θεωρώ πως ναι είναι ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου».

Για το αν περίμενε τέτοια πορεία όταν ήρθε στην ομάδα: «Όχι η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Πάντως ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή επικοινωνία ανάμεσα μας. Θεωρώ ότι ο προπονητής μας είναι ο καλύτερος στην Σούπερ Λιγκ και νομίζω πως αξίζει και στον προπονητή μας που η ομάδα θα παίξει στα play off».

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ: «Το γκολ δεν το αφιερώνω κάπου συγκεκριμένα, πιστεύω ότι Θεός μου το έδωσε αυτό το γκολ, γιατί είναι και τα γενέθλια μου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια