Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Τζανδάρη η αποστολή - Τα εισιτήρια με Ξάνθη (video)

Χωρίς κάποιο απρόοπτο και με τον Φάνη Τζανδάρη στην αποστολή θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (12/03, 15:...

Χωρίς κάποιο απρόοπτο και με τον Φάνη Τζανδάρη στην αποστολή θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (12/03, 15:00).

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για  την εντός έδρας αναμέτρηση με τους "Ακρίτες".

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται και το όνομα του Φάνη Τζανδάρη.

Ο 22χρονος μέσος πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις και έτσι μπήκε στην 20αδα του Έλληνα τεχνικού. Βέβαια, θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο Οικονόμου, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη (και τελευταία) αγωνιστική της τιμωρίας του.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν.

Τα εισιτήρια 

Οσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, αυτή θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (12/03) από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα. Στις 12:00 θα ανοίξει και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ.

Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια